Pages

Saturday, April 2, 2011

Lagu menambat hati Ran huhuhu.... its about me lalala

salam pelawat semua
Nie Ran nak citer skit sal 1 lagu nie yang wat ran suke dengar...
first time dgar kat radio... terus ran terpaku dgr lgu nie...
terus dalam hati nak cri lgu nie tanya member semua x tau kecewa sekejap tau....
2 3 hari kemudian kat kafe tmpat Ran blaja ade lah org nyanyi lagu nie..
dri situ bru dapat tau tjuk lgu nie...
pulanglah tajuknya... dgn hati berkobar2 trus google cri lgu nie....
standard ar kata information di hujung jari.. Ran cuma praktikkan jew hehehe...
kecewa lagi skali terpampar di muka ini sebab x dapat jumpa lgu tue...
wah mcm nak nangis jew....
But still x putus asa huhu...
tue kisah mggu lepas...

hari nie ran dpat download lgu tue..
happy giler tau korg hehehe...
siap ngan lirik tau...
kat bawah nie die nya lirik and lagu Ran suka dgr....
so harap korg pun suka huhuhu... ^_^ PEACE ALL... hehe


video

Pulanglah - Awi Rafael

Huuuuuu 2x
Buka lah mata dan lihat dihadapan mu
Aku berdiri tegak tapi kau tak Nampak
hodohkah aku disering kau campak saja
Apa yang dia ada yang aku tak ada
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menanti kamu
Berikan jawapan

Chorus
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu aku dah bingung
Huuuuuu 2x

Aku berjalan di kota kuala lumpur
Semuanya nampak berbeza tapi ku sama
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menanti kamu
Berikan jawapan


Chorus
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu aku dah bingung
Huuuuuu 2x
...
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menanti kamu
Berikan jawapan
Run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Aku tak ingin tak perlu aku dah bingung
Huuuuuu 2x

No comments:

Post a Comment